markisen ger ett BEHAGLIGT klimat inne

Vill man ha ett behagligare klimat inomhus är fönstermarkiser ett bra alternativ eftersom de ger skugga. Hos oss på Svensk Persienn hittar du allt från enkla markiser till kompletta lösningar för hela fasader. Förutom funktion som solskydd är markisen en utmärkt reklamplats för logotype och reklamtext.

Spinnfärgad Akrylväv

Markisdukarna är tillverkade av spinnfärgad akrylväv, vilket ger fördelen att de inte bleks. De är behandlade för att stå emot mögel, fukt och röta. Reglering sker manuellt eller med motor som kan kompletteras med Sol & vindautomatik.

Markisväv Av Återvunnen PET.

Väven har solskyddsfaktor 50+. Det garanterar maximalt UV-skydd och gör att väven håller länge. Vår vävproducent Parà, behandlar väven med Teflon Extrem, som ger en vatten- och oljeavvisande yta och ett bra motstånd mot mögel och fläckar. Allt för att skapa en produkt med maximal livslängd. Paràs Teflon Extrem följer REACH riktlinjer, att den inte får innehålla några förbjudna ämnen. Den är även Oeko-Tex märkt.

HÅLLBART FÖR DIG – HÅLLBART FÖR VÄRLDEN
SOLSKYDD SOM SKYDDAR PLANETEN

Blue by Sandatex är världens första markisväv tillverkad av 85% spinnfärgad återvunnen PET. Hållbart för miljön med samma höga kvalitet som alla våra vävar.